Lähde:Youtube


Mies löytää vaimonsa salaisen rahakätkön!

shutterstock_153178391

 


Mies ja nainen olivat olleet naimisissa noin 60 vuotta. He jakoivat kaiken ja puhuivat kaikesta. He eivät pitäneet salaisuuksia toisiltaan paitsi että pienellä vanhalla naisella oli kenkälaatikko kaappinsa ylähyllyllä. Hän oli varoittanut miestään että hänen ei tulisi ikinä koskea laatikkoon…kunnes eräänä päivänä pieni vanha nainen sairastui.

Koko avioliiton ajan mies ei ollut kyseenalaistanut tai miettinyt laatikkoa. Nainen päätti että miehen olisi aika tietää mitä laatikossa oli. Mies otti laatikon kaapin ylähyllyltä ja laski sen naisen vierelle. Mies avasi laatikon ja sieltä paljastui kaksi virkattua nukkea ja 95 000$ käteistä.

Hän kysyi laatikon sisällöstä ja nainen vastasi: ”Kun me menimme naimisiin, mummoni kertoi minulle että onnellisen avioliiton salaisuus on että ei pidä riidellä”. ”Joka kerta kun olisin vihainen sinulle niin virkkaisin yhden nuken”.

Vanha mies oli purskahtaa itkuun koska laatikossa oli vain kaksi nukkea joka tarkoitti että hänen vaimonsa oli ollut vain kaksi kertaa vihainen hänelle koko 60 vuoden avioliiton aikana. Mies suorastaan säkenöi onnesta ja kysyi vielä: ”Kulta, mistä nämä rahat sitten tulivat”.

 

Pieni vanha nainen vastasi: ”Ah, nuo rahat minä sain kun myin kaikki nuket!”

Osallistu keskusteluun